Bij Soprema werken we samen om woningen en gebouwen klimaatrobuust, veilig en comfortabel te maken. Ons internationale familiebedrijf biedt daarvoor toonaangevende oplossingen in waterdichting en isolatie voor de hele gebouwschil, van dak tot drempel.

We ontwikkelen, produceren en leveren een scala aan innovatieve producten. Van bitumen en kunststof dakbedekking tot alle mogelijke isolatiematerialen en accessoires onder één dak. Onze opdrachtgevers variëren van dakdekkers en projectmanagers in de bouw tot de kritische architect.

Bouw met ons mee!

Soprema Nederland is volop in beweging. We zijn trots op waar we nu staan, maar nog niet klaar. Om ons bedrijf samen verder uit te bouwen hebben we doeners als jij nodig! Ben jij die kansenpakker die graag dingen naar zich toe trekt? Dan kun jij bij Soprema meegroeien en jezelf mee-ontwikkelen. Dé werkomgeving als jij geen veilig slaapstand baantje wilt! Ontdek je kansen bij Soprema en zet samen met je collega’s de schouders onder een toekomst om trots op te zijn!

Better choices, brighter future

Kom jij meehelpen om Soprema steeds duurzamer te maken? Elke dag nemen we kleine en grote besluiten, bewust en onbewust. Bij het maken van producten, bij innovaties ontwikkelen, advisering en energiegebruik. We vragen ons altijd eerst af: hoe kan het zo duurzaam mogelijk?

Ons ultieme doel: nul % CO₂-uitstoot in 2050. Aan de hand van ons Let’s go to Zero programma gaan we recht op dat doel af. Zo dragen we met een duidelijk plan bij aan een betere toekomst. Voor de wereld om ons heen en voor de komende generaties.

Elke keuze heeft effect. Dat geldt ook voor jouw keuzes. Jouw groene ideeën worden gewaardeerd! Samen zijn we vastberaden om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Alles voor een positief effect op onze planeet. Let’s go to Zero!

Zo begonnen we

Soprema is van oorsprong een Frans familiebedrijf, opgericht in 1908 door Charles Geisen. Door zijn innovatiedrang en technisch vernuft wordt Soprema een succesvolle en steeds grotere internationale onderneming. In 2007 wordt Troelstra & de Vries, een landelijke speler in bitumineuze producten, onderdeel van Soprema. Het bedrijf groeit verder en het Soprema assortiment op het gebied van waterdichting en isolatie komt stap voor stap op de Nederlandse markt. Bekende producten zijn onder meer Garantgum, Varyflex en Unicoat.

Van toen tot nu en straks
In 2023 hebben Soprema en Royal Roofing Materials hun krachten gebundeld, het resultaat van jarenlange nauwe samenwerking. Daardoor werd Soprema Nederland producent én distributeur, met alles voor de complete gebouwschil onder één dak. Van advies, research & development tot producten en complete oplossingen. In de 15 Soprema Centers in het hele land kunnen klanten dagelijks terecht voor hun materialen. De internationale Soprema Group telt 101 productielocaties wereldwijd, zo’n 9.720 medewerkers 17 R&D-centra en 22 trainingscentra verspreid over 8 landen.

Waarom Samen met Soprema?

Kansen en vrijheid

  • Ons bedrijf is in ontwikkeling en jij kunt met ons meebouwen! We bieden je daarvoor veel vrijheid. Bijvoorbeeld om je functie, afdeling en de samenwerking vorm te geven.
  • Je krijgt uitgebreide ontwikkel- en carrièremogelijkheden. Met alle ruimte en veel eigen verantwoordelijkheid om te groeien. Op jouw manier! Je kunt elkaar bij je werk betrekken, en je ideeën delen.
  • Dit is de ideale werkomgeving voor echte initiatiefnemers met een ondernemende instelling!

We doen het samen

  • Om onze organisatie steeds beter in te richten maken is samenwerking onmisbaar. We kunnen niet zonder jou en je collega vakmensen.
  • We gaan als één team recht op het doel af: een succesvolle toekomst voor jou en Soprema!
  • We hebben allemaal een andere achtergrond. En dat is prima. Iedereen is welkom en wordt gewaardeerd, jij ook!

De mooiste oplossingen

  • Je werkt bij een internationaal toonaangevend familiebedrijf. Je kunt ons wakker maken voor kwaliteit om trots op te zijn, creatieve ideeën en innovatie.
  • Met ons online portal mijnsoprema.nl maken we het onze klanten steeds gemakkelijker. Veiligheid staat voorop bij de verwerking van onze producten.
  • Steeds meer Soprema producten worden gemaakt met gerecyclede grondstoffen. Jij helpt actief mee om daar steeds beter in te worden!

Soprema in cijfers

8

Productgroepen

15

Soprema centers
In Nederland.

10.000

Medewerkers
Wereldwijd.

Onze vijf happymakers

Avontuur

Avontuurlijk veel vrijheid en uitdaging. Met ruimte voor ideeën, kansen pakken en elkaar helpen.

Jezelf zijn

Alle ruimte om de beste versie van jezelf te zijn. We waarderen jouw talenten en kwaliteiten!

One family

We zetten ons in om als één team, één familie te werken, ongeacht je achtergrond. Iedereen is ok!

Leading company

Samen werk je aan de beste innovatieve oplossingen wereldwijd.

Duurzaam

We maken elke dag bewuste keuzes en werken samen actief toe naar nul CO₂-uitstoot in 2050.